Liten japansk skrellekniv 9 cm fra merket KAI, ideell for å skrelle og kutte små grønnsaker, sopp og frukt. Kniven har en kjerne av kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskus-stål på hver side, som skaper et vakkert mønster. Håndtaket er laget av laminert Pakka-tre, slipt og polert til en blank finish. Hardheten er 61 HRC. Lengden på bladet er 9 cm og håndtaket er 10,4 cm, perfekt for både ambisiøse hjemmekokker og profesjonelle kjøkken. SHUN CLASSIC er en eksklusiv knivserie fra KAI, hvor SHUN betyr "på toppen av perfeksjon". Hver Shun-kniv er unik med sitt individuelle damaskmønster, noe som gjør den til et kunstverk av håndverk, teknologi og design. Teknikken for å lage disse knivene er inspirert av samurai-sverd, som tillater både japanske og vestlige knivformer. Knivenes konvekse blad og manuelle sliping gir en enestående skarphet som tåler selv de hardeste materialene.