Bærekraft

Bærekraft hos Länna

Hos Länna fokuserer vi på å tilby designklassikere som ikke bare er tidløse, men som også er designet for å vare livet ut og forhåpentligvis gå i arv til kommende generasjoner. I en tid der bruk-og-kast-mentaliteten preger design- og interiørbransjen, tar vi ansvar for å fremme kvalitet og bærekraft. Til tross for de store miljøutfordringene bransjen står overfor, arbeider vi i Länna for å minimere bransjens påvirkning. Vi gjør det vi kan for å nå dette målet.

Striktare-krav-for
manniskor-och-miljo

Strengere krav til mennesker og miljø

Som forhandler av interiørdesign og designmøbler er det vår ambisjon å veilede kundene våre til veloverveide kjøp som bidrar til en bedre verden. Møbler og innredninger er ikke bare produkter i seg selv, men har også blitt til i ulike sammenhenger. I mange av disse sammenhengene stilles det krav til leverandører, fabrikker og transportører om å ta ansvar for mennesker og miljø. Hos Länna Möbler velger vi å fokusere på europeiske produsenter som er tett på produksjonen, og vi garanterer at kundene våre alltid kan få informasjon om hvordan produksjonen har foregått.

Design-av-oovertraffad-kvalite

Design av uovertruffen kvalitet

Vi stiller også høye krav til merkevarene vi velger å representere og selge til kundene våre. Vår kjerneverdi er å være en destinasjon for premium design - et sted der du kan møte, oppleve og oppdage moderne og klassisk design av høyeste kvalitet.

Derfor er det viktig for oss å tilby produkter med eksepsjonell og gjennomtenkt design. Et møbel eller interiørprodukt som er laget med omhu, kan overleve årene og med riktig håndtering få et forlenget liv, gå i arv til kommende generasjoner eller fortsette sin reise på bruktmarkedet.

De riktige møblene til stuen 3

Ressursbruk med fokus på miljøet

Som et selskap med mange ansatte har vi også innført interne miljøpolicyer. Blant strategiene vi har implementert, er å velge tog fremfor fly, og å bruke mest mulig fornybar energi i bilene våre.

Smartere ressursbruk gjelder også for våre lokaler og lagre. Flere av lokalene våre er selvforsynte med energi. Vi jobber hardt for å optimalisere emballasjen vår slik at vi sender så lite luft som mulig i pakkene våre. Vi tror at vi ved å ta små skritt i riktig retning kan forbedre både forbruk og produksjon og redusere vår egen påvirkning.

Vi presenterer et utvalg varemerker som arbeider aktivt med etiske spørsmål. Disse fungerer som en veiledning for kundene våre og inspirerer hele bransjen til å følge deres eksempel.