Leveringsalternativer

Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger over 495 kr for små varer og 4 995 kr for større varer. Vi tilbyr levering i Norge med en rekke ulike transportører, slik at du kan få bestillingen din levert på en måte som passer deg. De tilgjengelige fraktalternativene for ditt postnummer vises i kassen.

Godt å vite om leveransen din

Hvis du har lagt inn en bestilling der noen produkter er på lager og andre er på bestilling, vil leveransen skje når alle produktene i bestillingen din er klare. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en samlet levering så raskt som mulig med alle varene du har bestilt. Forventet leveringstid for hele bestillingen din får du oppgitt i kassen hvis du bestiller på nett eller av en selger i butikk.

Hvis du har bestilt hjemlevering til tomt eller fortauskant, ber vi deg ta kontakt med oss og gi oss beskjed hvis det er spesielle forhold vi trenger å vite om. Det kan f.eks. være en smal vei, vanskeligheter med å parkere, en bom eller lignende for at vi skal kunne gjennomføre leveransen på en god måte.

Hvis du har bestilt levering med innbæring, må du sørge for at veien inn til huset, samt gangene/rommene er fremkommelige for transportøren som skal levere til anvist plass. Dette for å forhindre skader på personer eller eiendom, samt for å effektivere leveransen. Sørg for at varene, inkludert emballasjen det kommer i, kommer inn gjennom alle dører, trapper, heiser og lignende.

Agenter

Pris: Fra 89 kr
Leveringsmåte: Med Bring til din valgte forhandler
Pakkens vekt og størrelse: Maks. 20 kg, maks. 150x60x60 cm. Lengde + omkrets: maks 300 cm

Du får beskjed på SMS og e-post med informasjon om når pakken kan hentes. Vis legitimasjon eller identifiser deg via bank-ID etter anvisning fra transportøren.

Hjemlevering av småpakker

Pris: Fra 119 kr
Leveringsmetode: Med Bring til din ytterdør
Mål og vekt: Maks 20 kg, maks 150x60x60 cm

Følg leveransen i transportørens app eller via en lenke i en tekstmelding. Vis legitimasjon eller identifiser deg med bank-ID etter anvisning fra transportøren. Du må være hjemme på leveringstidspunktet og kvittere for leveransen.

Levering til fortau på dagtid

Pris: Fra 495 kr
Leveringsmåte: Med Bring til tomtegrense eller fortau på hverdager.

Når transportøren har mottatt bestillingen din fra oss, får du beskjed på e-post eller SMS med tilgjengelige leveringsalternativer. Du kan deretter følge leveransen i transportørens app eller via en lenke i SMS-en. Vis legitimasjon eller identifiser deg via bank-ID etter anvisning fra transportøren.

Vær oppmerksom på at større varer ofte leveres på paller, og at retur av emballasje eller slike paller ikke er inkludert. Det er også lurt å ta vare på pallen og emballasjen i tilfelle skade eller retur.

Levering med innbæring

Pris: Fra 895 kr
Leveringsmåte: Transportøren for denne leveringsmåten er LMT Møbeltransport. Bestillingen leveres inne i huset eller leiligheten, på et sted du angir i nærheten av inngangen.

Når transportøren har mottatt bestillingen din fra oss, får du beskjed på e-post eller SMS med tilgjengelige leveringsalternativer. Du kan deretter følge leveransen i transportørens app eller via en lenke i SMS-en. Vis legitimasjon eller identifiser deg via bank-ID etter anvisning fra transportøren.

Større varer leveres ofte på paller, men vær oppmerksom på at retur av emballasje eller slike paller ikke er inkludert i leveringen. Det er også lurt å ta vare på pallen og emballasjen i tilfelle skade eller retur. Svært tunge møbler (tyngre enn 80 kg) kan i noen tilfeller ikke leveres av arbeidsmiljøhensyn. Du vil bli kontaktet av Service Team for å finne en annen løsning.

Sørg for at det er fri vei / passasje til og inn i hjemmet/lokalet ditt slik at varene enkelt kan leveres til anvist plass uten å skade personer eller eiendom. Hvis det er veibom, er du som kunde ansvarlig for at nøkkelen er tilgjengelig på leveringstidspunktet og at det foreligger tillatelse til å kjøre inn med transportbil.