Kun original

Hos Länna kan du være sikker på at du bare kjøper originalprodukter. Vi garanterer at hvert eneste produkt du handler hos oss er autentisk. Det betyr at produktet er produsert i en lisensiert fabrikk under varemerkets kontroll og i henhold til designerens skisser og visjoner. Som autorisert forhandler garanterer vi at hvert eneste trinn i produksjonsprosessen er korrekt utført, og at det solide håndverket som er brukt på hvert enkelt møbel sikrer lang levetid.

LÄNNA X Dux - hero

Hva definerer en original?

Mange av produktene våre har i årenes løp blitt ikoniske designklassikere. De er ikke bare kjent for sin funksjon, men også for sin sofistikerte design. Hver eneste kurve, hvert eneste snitt, hvert eneste fargevalg, hvert eneste materiale og hver eneste finish er nøye gjennomtenkt i designprosessen, og til sammen utgjør disse detaljene en unik helhet. Å kjøpe en kopi er å stjele fra designhistorien og undergrave designerens livsverk.

LÄNNA X Dux - 3 desktop

Et bærekraftig valg

Når du investerer i designmøbler, viser du at du setter pris på og bryr deg om de ulike yrkene og spesialistene som er involvert i å skape designprodukter. Dessuten innser du verdien av å betale for både design og funksjon som fungerer sammen på en balansert måte.

Et veldesignet klassisk møbel er i seg selv et bevis på at designet er tidløst. Ved å handle noe fra en designer i begynnelsen av karrieren støtter du veksten av fremtidige designtalenter.

Skille mellom original og kopi

Det er viktig å unngå å handle designermøbler som er en kopi av originalproduktet. Selv om det finnes mange kopier på markedet, kan det være vanskelig å skille mellom hva som er ekte og hva som ikke er det. Noen kopier er så godt laget at selv et trent øye kan bli lurt. Det kan være små detaljer som en skrue som er annerledes, en litt bøyd ramme eller et stempel som mangler.

Å kjøpe en kopi betyr at du ikke får samme holdbarhet og kvalitet som originalproduktet. I noen tilfeller kan det til og med være farlig å kjøpe en kopi, for eksempel hvis lampen ikke oppfyller kravene til elektrisk installasjon. Hvis du velger en kopi, støtter du heller ikke designerens arbeid og kreativitet. Det er viktig å huske at det er designerne som har opphavsretten til arbeidet sitt, og ved å kjøpe kopier undergraver man deres rettigheter og belønning for arbeidet.

En god rettesnor å følge er at hvis prisen virker for god til å være sann, så er den som regel det. Å investere i ekte designmøbler er å sette pris på originalitet, kvalitet og holdbarhet. Du får et produkt som har gjennomgått strenge kvalitetskontroller og er skapt av erfarne fagfolk med lidenskap for håndverket sitt. Det bidrar også til å bevare designhistorien og støtter designerens fortsatte suksess.

Autorisert forhandler av original produkter

Vi er stolte av å være autoriserte forhandlere for alle merkene vi selger, og vi er også eksklusive forhandlere for mange av dem. Når du velger originalprodukter, respekterer du designet og støtter designerne som har opphavsretten til verkene du kjøper.