Vår historie

Hos Länna jobber vi for å skape vakre og inspirerende hjem for alle. Gjennom vår kunnskap, trygghet og fokus på bærekraft ønsker vi alltid å skape et langsiktig forhold til kundene våre. Vi mener at et godt utformet hjem har stor betydning for trivsel og velvære, og vi ønsker å bidra til å skape slike miljøer.

Home Page Content Row | LANNA Exclusives | Stolab | Mobile

Visjonær design og bærekraft i fokus

Vi velger nøye ut varemerker og produkter som er laget med omtanke for miljøet og støtter bærekraftige produksjonsmetoder. Ved å samarbeide med autoriserte forhandlere og kun selge originale produkter garanterer vi høyeste kvalitet og støtter designernes kreative visjoner.

Vi streber også etter å redusere miljøpåvirkningen ved å optimalisere emballasje og transport og velge energieffektive løsninger. Ved å fremme en kultur for bærekraftig forbruk og tilby kundene våre bevisste valg, ønsker vi å være en pålitelig kilde til bærekraftige møbler til hjemmet.

Les mer om vårt arbeid med bærekraft

lannas-historia2

En tidsrejse gennem design og håndværk

Tilbage i 1941 grundlagde direktør Wilbur Gustafson Plywood Products, en fabrik, der producerede transportkasser i krydsfiner til forskellige formål. Deres kasser blev bl.a. brugt af det svenske forsvar, Åhléns og Sveriges Radios Symfoniorkester. Med tiden faldt efterspørgslen på krydsfiner til fordel for plast, og i 1973 åbnede Wilburs sønner en møbelforretning i de gamle fabrikslokaler.

stockholm-showroom

Etter å ha flyttet til Länna sør for Stockholm er Länna i dag en av Sveriges største nettbutikker for designmøbler. Siden våren 2020 er LÄNNA en del av Nordiska Galleriet Group AB. Vi håndplukker nøye vårt sortiment basert på god design og utvalgte varemerker.

Länna ønsker å tilby en unik opplevelse for kundene våre. I vår store butikk og utstilling i Länna kan du gå på oppdagelsesferd og la deg inspirere, enten du er på jakt etter møbler eller mindre interiørdetaljer. Vårt kunnskapsrike team av erfarne eksperter er opptatt av å gi deg personlig service og veiledning for å hjelpe deg med å finne de riktige møblene.

lannas-historia4

I årenes løp har vi ekspandert på nettet og i sosiale medier, og vi legger stor vekt på å tilby en trygg og smidig handleopplevelse i nettbutikken vår. Med over 18 000 produkter fra over 200 merker har vi et bredt utvalg som dekker ulike interiørstiler og behov. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert med de nyeste trendene og inntrykkene fra hele verden for å kunne tilby deg det beste utvalget.