Design klar for levering

Hos LÄNNA prioriterer vi rask levering og et unikt utvalg av designmøbler og interiør. Med over 200 000 produkter på lager, klare til å sendes direkte til deg, setter vi en ny standard for leveringstider.

Effektiv levering med lagervarer

Varer som befinner seg på vårt sentrallager i Jordbro i Stockholm, regnes som lagervarer og sendes normalt i løpet av noen få dager. Takket være vårt omfattende nettlager av designmøbler og -innredninger kan vi tilby kortere leveringstider og raskere service enn bransjestandarden, som vanligvis ligger på 8-10 uker. Vi har et bredt utvalg av møbler og innredning i alle våre produktkategorier, som stoler, kjøkkenutstyr, cateringutstyr, møbler og større møbler som sofaer og bord.

Spesialtilpassede varer har en foreløpig leveringstid

Våre spesialtilpassede varer lages på bestilling basert på dine ønsker og spesifikasjoner. Leveringstiden for disse varene er derfor foreløpig, og de er ikke omfattet av angreretten i henhold til angrerettloven. Leveringstiden for spesialtilpassede varer varierer avhengig av merke, sesong og leveringsmåte. Produksjonen kan også påvirkes i sommer- og juletiden når enkelte fabrikker holder stengt, noe som kan føre til lengre leveringstider. Vi tar forbehold om eventuelle forsinkelser i produksjonen hos leverandører som vi ikke har full kontroll over. Til tross for dette bestreber vi oss på å sikre at du som kunde mottar varene dine innen den tidsrammen som ble oppgitt ved kjøpet.

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg kontakte dere hvis jeg har spørsmål om bestillingen min?

Hvis du har spørsmål om produkter eller ønsker hjelp med interiørdesign, kan du kontakte oss via vårt kontaktforum eller chat.

Hva er en lagervare?

En lagervare er et produkt som for øyeblikket befinner seg på vårt sentrallager i Jordbro i Stockholm. Vi bestreber oss på å sende ut lagervarer så raskt som mulig.

Hvilke leveringsalternativer tilbyr dere?

De tilgjengelige leveringsalternativene varierer avhengig av størrelsen på bestillingen og hvor i Norge du befinner deg.

Les mer om leveringsalternativene våre:

Leveringsalternativer