Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Santoku kniv 16,5 cm fra japanske KAI har et høyt blad og fungerer utmerket som universalkniv for å kutte kjøtt og grønnsaker. Håndtaket, laget av en blanding av bambuspulver og polypropylen, gir optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål, noe som gjør kniven egnet for både hjemme- og profesjonelle kjøkken. Det sorte håndtaket omslutter bladet helt for å hindre at smuss og bakterier samler seg.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
Santoku kniv 16,5 cm fra japanske KAI har et høyt blad og fungerer utmerket som universalkniv for å kutte kjøtt og grønnsaker. Håndtaket, laget av en blanding av bambuspulver og polypropylen, gir optimal hygiene gjennom bambuss naturlige antibakterielle egenskaper. Bladet er laget av høykarbon rustfritt stål, noe som gjør kniven egnet for både hjemme- og profesjonelle kjøkken. Det sorte håndtaket omslutter bladet helt for å hindre at smuss og bakterier samler seg.