En trencher-kniv ligner på en kokkekniv, men har et lengre og smalere blad. Denne formen gjør det lettere ved tranching, dvs. skjæring av kjøtt i tynne skiver. Kniven egner seg utmerket til både rått og kokt kjøtt, samt til sushi og sashimi. Yaxell Super Gou er en eksklusiv knivserie. Bladene består av 161 lag damaskusstål med en kjerne av japansk pulverstål SG2. Dette stålet inneholder en høy prosentandel karbon og er veldig hardt, noe som gjør at kanten kan slipes ekstremt skarp. Pulverstålet er omgitt av 80 lag rustbestandig stål på hver side av kanten, med en hardhet på 63 HRC. Det rød-svarte håndtaket er laget av micarta, et materiale som er produsert ved å kombinere linduk og spesialplast under høyt trykk. Dette resulterer i et hardt, vannavstøtende og hygienisk materiale, perfekt for et kjøkkenmiljø. Håndtaket er festet med tre sterke stålnagler og har en rustfri knapp i enden for å sikre perfekt balanse.