Et knivsett som inkluderer en klassisk kokkekniv og en brukskniv. Kokkekniven er ideell for å kutte, hakke og kutte de fleste ingrediensene. Brukskniven egner seg bedre til presisjonsarbeid, som å hakke løk, chili, urter og mindre frukter. Ran, som betyr "den utmerkede" på japansk, er et passende navn for denne serien med kniver. Bladene består av 69 lag damaskusstål, med en kjerne av hardt VG10-stål og ytre lag av mykere, mer rustbestandig stål. Dette gir knivene en ekstrem skarphet som varer lenge. Bladene har blitt både hamret og polert for å skape et vakkert korn. Hardhetsgraden er 60–62 HRC. Håndtakene er laget av svart micarta, som er produsert ved å kombinere linduk og spesialplast under høyt trykk. Dette gir et hardt, vannavstøtende og hygienisk materiale, egnet for kjøkkenmiljøer. Håndtakene er festet med to kraftige stålnagler og har en rustfri knapp i enden for perfekt balanse.