Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
San Kyoto kokkekniv 24 cm fra Tamahagane er en velbalansert og allsidig kniv for de mest krevende oppgavene på kjøkkenet. Det skarpe 63-lags stålbladet kombinerer en kjerne av VG5-stål med rustbestandige ytre lag, og gir en slitesterk egg som holder seg skarp i lang tid. Tyngden på kniven gir stabilitet ved håndtering av større ingredienser som kjøtt og rotgrønnsaker. Det sorte micartahåndtaket er vannavstøtende og hygienisk, og en innebygd vekt sørger for optimal balanse.
Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.
San Kyoto kokkekniv 24 cm fra Tamahagane er en velbalansert og allsidig kniv for de mest krevende oppgavene på kjøkkenet. Det skarpe 63-lags stålbladet kombinerer en kjerne av VG5-stål med rustbestandige ytre lag, og gir en slitesterk egg som holder seg skarp i lang tid. Tyngden på kniven gir stabilitet ved håndtering av større ingredienser som kjøtt og rotgrønnsaker. Det sorte micartahåndtaket er vannavstøtende og hygienisk, og en innebygd vekt sørger for optimal balanse.