Japansk universalkniv 15 cm fra KAI i SHUN CLASSIC-serien er ideell til å kutte det meste på kjøkkenet, inkludert grønnsaker, kjøtt og oster. Kniven har en kjerne av kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskusstål på hver side, noe som gir et vakkert mønster. Håndtaket er laget av laminert Pakka-tre, slipt og polert til en blank finish. Hardhet 61 HRC. En brukskniv er perfekt for mange små oppgaver som krever presise kutt, for eksempel trimming av brokkoli, grønne bønner og andre mindre grønnsaker. Noen kokker bruker den som en stor skrellekniv, mens andre foretrekker den som et alternativ til kokkekniven. Den lett buede formen gir moderat gyngende kutt. Slank nok til å skrelle en løk for hånd og deretter raskt skjære den i skiver. Brukskniver kalles noen ganger smørbrødkniver fordi de fungerer godt for alle typer pålegg, fra tynne grønnsaker som tomater til kjøtt og ost.