Grønnsakskniven er en effektiv kniv med et nesten rektangulært blad, som lar deg skjære rett gjennom produktene uten å dytte eller dra i kniven. Den er ideell når du skal ha god kontroll på kuttet ditt, for eksempel intensiv hakking eller når du vil unngå å kutte i roten til en løk eller rotgrønnsak. Ran, som betyr «den utmerkede» på japansk, er et passende navn for denne knivserien. Bladene består av 69 lag damaskusstål, med en kjerne av hardt VG10-stål og ytre lag av mykere, rustbestandig stål. Dette gir knivene ekstrem skarphet og langvarig holdbarhet. Bladene er hamret og polert for å skape et vakkert korn og har en hardhet på 60-62 HRC. Håndtaket er laget av svart micarta, produsert ved å sammenføye linduk og spesialplast under høyt trykk. Dette resulterer i et hardt, vannavstøtende og hygienisk materiale som er perfekt for kjøkkenmiljøer. Håndtaket er festet med to kraftige stålnagler og har en rustfri knapp i enden for å sikre perfekt balanse.