Magasin

I harmoni med naturen Villa Erskine på Ekerö

I harmoni med naturen

Villa Erskine på Ekerö

Villa Erskine er et arkitektonisk verk som ligger på den naturskjønne øya Ekerö. Bygningen er et mesterverk av den berømte svensk-britiske arkitekten Ralph Erskine, som spilte en viktig rolle i moderne arkitektur på 1900-tallet.


Länna CH24 Edition

LÄNNA X CARL HANSEN SØN

LÄNNA FEIRER 50 ÅR

Den populære CH24-stolen, også kjent som Wishbone og Y-stolen, har mange navn. Med sin lette konstruksjon og skulpturelle form tilfører den både stil og funksjonalitet til ethvert rom.

For å feire LÄNNAs 50-årsjubileum har vi laget en unik utgave i samarbeid med Carl Hansen & Søn.


I RO OG VARIGHET HEMMA HOS ELISABETH HEIER

I RO OG VARIGHET

HEMMA HOS ELISABETH HEIER

Vi er mange som lar oss inspirere av Elisabeth Heiers poetiske bilder og stilige interiører på blogger og i magasiner. På sjarmerende Grünerløkka i Oslo møttes vi til en prat om innredningen av hennes egen leilighet, som er preget av ro, harmoni og bevisste valg. 


RIKTIGE MØBLER TIL STUEN En guide

RIKTIGE MØBLER TIL STUEN

En guide

Noen vet instinktivt hvilken stil de vil ha, andre trenger mer inspirasjonog gode råd. Å velge riktig stuemøbler er en stor avgjørelse. Det er mange faktorer som spiller innog det er ikke alltid lett å vite hvor man skalbegynne. For å gjøreprosessensmidigere, lister vi hernoen tips du børvurderefør du kjøper. 


Mille Notti

MED EN FØLELSE AV SØVNKVALITET

Tekstiler fra Mille Notti

Alt startet med en drøm - å skape vakkert sengetøy i kvalitet utover det vanlige. Ikke bare fordi tekstilene varer lenger, men fordi Mille Notti er overbevist om at kvalitet gjelder hele soveopplevelsen.


Innred spisestuen

INNRED SPISESTUEN

MED PROFESJONELLE RETNINGSLINJER OG KONSEPTER

Stedet hvor vi omgås og spiser, til hverdags og til fest, er forlengelsen av hjemmets hjerte: kjøkkenet. Kanskje det er grunnen til at vi ofte går etter følelse når vi innreder spisestuen? Like viktig for at du skal ønske å leve med møblene, er å tenke over helheten – det gjelder spesielt hvis du ikke kjøper alt i ett. Hva har du i dag, hva behøver du å supplere med, og hvordan?


A. Huseby blir Länna NÅR TO SKANDINAVISKE DESIGNVERDENER MØTES

A. Huseby blir Länna

NÅR TO SKANDINAVISKE DESIGNVERDENER MØTES

Med en felles kjærlighet for tidløs kvalitet og skandinavisk design, har Länna og A. Huseby fusjonert.Den norske interiørbutikken A. Huseby endrer fra 1. desember navn til Länna, og utvider sitt sortiment av kvalitetsmøbler. Samtidig får Länna en fysisk butikk på Skøyen i Oslo. 


VILLA PRENKER LÄNNA MAGAZINE 2022

VILLA PRENKER

LÄNNA MAGAZINE 2022

Årets utgave av Länna Magazine finner sted i det arkitekttegnede huset Villa Prenker i Kungsör, signert Bruno Mathsson 1953. I magasinet er Mathssons godt bevarte kulturarvarv i harmoni med andre tidløse design fra Skandinavia og resten av verden.


NATURENS ORDEN MED INTERIØRDESIGNER TINA HELLBERG

NATURENS ORDEN

MED INTERIØRDESIGNER TINA HELLBERG

Med bare et steinkast mellom jobb og hjem har interiørdesigneren, Tina Hellberg, skapt en rolig oase på Södermalm i Stockholm. Midt i naturen og samtidig midt i byen kan hver detalj finne sted, og fargene løfter hverandre.


Spotlight | Flos Italiensk innovasjon

Spotlight | Flos

Italiensk innovasjon

Flos grunnlegger sa: «Design skal ikke være trendy. Godt design varer til det blir slitt». Den fantastiske suksesshistorien som Flos startet for snart 60 år siden lever fortsatt i dag. Takket være nye samarbeid med noen av vår tids store og innovative designere, produserer det italienske varemerket formsterke armaturer som alle har potensial til å bli morgendagens ikoner.


Fokus Med Andreas Engesvik

Fokus

Med Andreas Engesvik

Andreas Engesvik er en av Norges ledende samtidsdesignere og han har virkelig satt landet på designkartet – både nasjonalt og internasjonalt. Vi har møtt Andreas og stilt ham noen spørsmål.


Meny