Magasin

A. Huseby blir Länna NÅR TO SKANDINAVISKE DESIGNVERDENER MØTES

A. Huseby blir Länna

NÅR TO SKANDINAVISKE DESIGNVERDENER MØTES

Med en felles kjærlighet for tidløs kvalitet og skandinavisk design, har Länna og A. Huseby fusjonert.Den norske interiørbutikken A. Huseby endrer fra 1. desember navn til Länna, og utvider sitt sortiment av kvalitetsmøbler. Samtidig får Länna en fysisk butikk på Skøyen i Oslo. 


VILLA PRENKER LÄNNA MAGAZINE 2022

VILLA PRENKER

LÄNNA MAGAZINE 2022

Årets utgave av Länna Magazine finner sted i det arkitekttegnede huset Villa Prenker i Kungsör, signert Bruno Mathsson 1953. I magasinet er Mathssons godt bevarte kulturarvarv i harmoni med andre tidløse design fra Skandinavia og resten av verden.


NATURENS ORDEN MED INTERIØRDESIGNER TINA HELLBERG

NATURENS ORDEN

MED INTERIØRDESIGNER TINA HELLBERG

Med bare et steinkast mellom jobb og hjem har interiørdesigneren, Tina Hellberg, skapt en rolig oase på Södermalm i Stockholm. Midt i naturen og samtidig midt i byen kan hver detalj finne sted, og fargene løfter hverandre.


Spotlight | Flos Italiensk innovasjon

Spotlight | Flos

Italiensk innovasjon

Flos grunnlegger sa: «Design skal ikke være trendy. Godt design varer til det blir slitt». Den fantastiske suksesshistorien som Flos startet for snart 60 år siden lever fortsatt i dag. Takket være nye samarbeid med noen av vår tids store og innovative designere, produserer det italienske varemerket formsterke armaturer som alle har potensial til å bli morgendagens ikoner.


Fokus Med Andreas Engesvik

Fokus

Med Andreas Engesvik

Andreas Engesvik er en av Norges ledende samtidsdesignere og han har virkelig satt landet på designkartet – både nasjonalt og internasjonalt. Vi har møtt Andreas og stilt ham noen spørsmål.


Meny