Med røtter tilbake til 1867 har Zassenhaus etablert seg som et ikon for krydder- og kaffekverner av høy kvalitet. Fra å begynne å produsere kaffekverner tjue år etter at selskapet ble grunnlagt, til å introdusere pepperkverner i 1904 og senere utvide sortimentet til å omfatte treprodukter, har Zassenhaus alltid ligget i forkant når det gjelder innovasjon i sin nisje. De er kjent for sin omfattende prosess, fra 25-timers tørking av treverket til snekring av kvernene.
I 2000 markerte selskapet en milepæl med lanseringen av CeraPlus, en patentert kvern laget av tysk keramikk av høy kvalitet, som lover eksepsjonell holdbarhet og presisjon - så mye at den kan kverne grus, selv om det ikke anbefales. Zassenhaus' produkter er synonymt med glede og økt livskvalitet i matlaging og på kjøkkenet, og kombinerer lidenskap og håndverk. De byr ikke bare på teknisk presisjon og robusthet, men også på tidløs skjønnhet, slik at krydder og kaffe kan utvikle sin fulle smak, noe som igjen vekker lidenskapen for matlaging.