Tilbud

OX Denmarq

Trifolium Chair

Fra 9 057,00 kr 

10 655,00 kr

inkl. 25% MVA

MøbeltrekkBen/Understell
I nettlagring (10+ stk. igjen)
LÄNNA feirer 17. mai – kampanje på stort sortiment
  • Fant du en billigere pris?

  • Ny kunde?

  • 100 dagers returrett på lagerførte varer

  • Gratis frakt over 495 kr*

Varemerke:

OX Denmarq

Designer:

Dennis Marquart

Bredde:

78 cm

Høyde:

86 cm

Dybde:

69 cm

Klesgruppe:

Lær

Artikkelnummer:

10196118r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Trifolium-stolen, designet av Dennis Marquart for det danske møbelmerket OX Denmarq, er en tidløs flaggermus-lenestol og en velkjent klassiker. Lenestolen er laget for hånd med høykvalitets anilinskinn og OX Denmarq etterstreber miljøvennlige produksjonsmetoder, inkludert farging av læret. Læret som brukes kommer fra storfe som lever fritt i Spania og Argentina, noe som gir det en naturlig overflate med karakteristiske merker.

Med en tykkelse på 3 mm og tilgjengelig i ulike smakfulle farger, er hver stol skapt av dyktige håndverkere. Over tid vil hver lenestol utvikle en vakker patina gjennom bruk og eksponering for lys, noe som gjør hver enkelt unik.

Understellet er tilgjengelig i rustfritt stål eller sortlakkert stål, som skaper en elegant kontrast til lenestolens design. Trifolium Chair er den minste av OX Denmarqs tre flaggermus-lenestoler, med en høyde på 86 cm.

Denne lenestolen er perfekt kombinert med krakken Trifolium Stool fra samme serie for å skape en enhetlig og stilig sittegruppe.

Relaterte produkter

Relaterte produkter