MED EN FØLELSE AV SØVNKVALITET 

ALT STARTET MED EN DRØM – Å SKAPE VAKKERT SENGETØY I KVALITET UTOVER DET VANLIGE. IKKE BARE FORDI TEKSTILENE VARER LENGER, MEN FORDI MILLE NOTTI ER OVERBEVIST OM AT KVALITET GJELDER HELE SOVEOPPLEVELSEN.

MilleNotti-01

 

 

At kvalitet avgjør hvor godt vi sover, er en overbevisning som har lagt grunnlaget for 30 år med stilsikkert design. Klassikere produseres side om side med kundefavoritter, mens nye design og påvirkninger fornyer utvalget av sengetekstiler. Dette bekreftes av Catherine Wehtje, som er designer i familiebedriften: 

 

– Når vi ser tilbake i arkivet, er det tydelig at vi har fulgt vår designlinje. Vi kan konstatere at de fleste produktene vi har designet gjennom årene føles like relevante i dag. Kanskje er det fordi vi alltid har blitt inspirert av ting i våre egne liv. Det trenger ikke være så vanskelig, finnes så mye fint når man ser seg rundt. Pappa hentet for eksempel inspirasjon fra noe så enkelt som sine egne skjorter. 

MilleNotti-02

 

 

Den største og viktigste delen av sortimentet er den brede basiskolleksjonen som lever videre år etter år. Designet er i stadig utvikling, men kvaliteten forblir akkurat som den er, av hensyn til stamkundene. Hos Mille Notti har de rett og slett funnet en oppskrift som ikke endres unødvendig, da mange års erfaring og kunnskap står bak. Og de mange lojale kundene snakker for seg selv: 

 

– Vi er så glade for engasjementet og interessen våre kunder har vist oss gjennom årene. De er svært involverte i designprosessen, gjennom dem har vi fått mange tilbakemeldinger og inspirasjon som vi er ekstremt takknemlige for. 

 

Se hela vårt sortiment från Mille Notti här.

MilleNotti-03

Meny