Åpent kjøp og bytterett

ÅPENT KJØP OG BYTTERETT

Du har 100 dagers angrerett på varer du har kjøpt i nettbutikken. Det vil si at dersom du innen 100 dager fra du mottar varen melder ifra til oss om at du ønsker å benytte deg av angreretten, har rett til å returnere den. Les mer om angrerett og eventuelle unntak under punkt 6 i våre kjøpsvilkår.

Ved avbestilt kjøp refunderer vi samme beløp som du betalte for varen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 14 dager fra dagen du returnerer varen til refusjonen er foretatt. Länna forbeholder seg retten til å vente med refusjonen til vi har mottatt varen, eller at du har bevist at varen er sendt tilbake til oss. Retur koster 69 kr for mindre pakker og 495 kr for store eller klumpete pakker. Gebyret trekkes automatisk fra refusjonen din.


Tilbakebetalingen skjer via samme betalingsalternativ som ble benyttet deg av ved kjøpet, med mindre noe annet er avtalt. Dersom det viser seg at varen har sunket i verdi fordi du har benyttet deg av den, har vi rett til å trekke beløpet fra en sum av beløpet.

Dersom du har valgt Klarna som betalingsalternativ, henvender du deg til dem for spørsmål angående din betaling.


Du finner Klarnas kontaktinformasjon her: https://www.klarna.com/se/kundservice/.

Fyll ut skjemaet under for å foreta en retur av lagervarer.


Vær oppmerksom på at bestillings varer ikke kan returneres.

 

 

RETUR

REKLAMASJON

RETUR

Länna Möbler AB
c/o Logistikksenter
0060 Oslo

 

Tlf: 21 60 78 70

E-post: [email protected]

 

 

REKLAMASJONER

Länna Möbler AB
c/o Logistikksenter
0060 Oslo

 

Tlf: 21 60 78 70

E-post: [email protected]

Meny