Butikker

THE HOME OF SCANDINAVIAN DESIGN

Velkommen til våre butikker i Oslo og Stockholm.

Länna butikk i Oslo

Oslo

  • ÅPNINGSTIDER

  • Man.–fre.        10.00–18.00

  • Tor.                    10.00–19.00

  • Lør.                    10.00–17.00

  • Søn.                    Stengt

Butikken i Oslo

Ved oppkjøpet av den norske interiørbutikken A. Huseby åpnet vi i løpet av vinteren 2022 vår etterlengtede butikk i Oslo. På Karenslyst Allé 7 på Skøyen kan du benytte deg av et stort utvalg av designprodukter og interiørartikler med skandinavisk stil og tidløs kvalitet. Her sameksisterer det klassiske og tidløse med det moderne og progressive. I vår butikk møter du våre erfarne og kunnskapsrike interiørkonsulenter, som hjelper deg med å finne møblene og løsningene som passer ditt hjem.

Länna butikk i Oslo

 

 

INNREDNINGSHJELP

Vi tilbyr hjemmebesøk og innredningshjelp med valg av møbler, tekstiler, farger og materialer, - enten det er til ett rom, et helt hjem eller til hytta. Bor du i Oslo eller omegn, kommer vi hjem til deg, utover dette tilbyr vi online konsultasjoner.

Send en mail hit med litt informasjon om hva du ønsker hjelp med, så kontakter vi deg.

 

Stockholm

  • ÅPNINGSTIDER

  • Man.–fre.      10.00–19.00

  • Lør.                  10.00–17.00

  • Søn.                 11.00–17.00

Butikken i Stockholm

Med en 4000m2 interiørutstilling har vi hatt vårt hjem i shoppingområdet Länna, sør for Stockholm, siden 1973. Her kan du inspireres og handle belysning, møbler, tekstiler og interiørdetaljer til alle hjemmets rom. Vi tilbyr et omfattende utvalg. Fra de mest anerkjente skandinaviske varemerkene, internasjonale designere og morgendagens designstjerner. Våre ansatte har mange års kunnskap fra interiørbransjen slik at de best kan veilede deg i dine valg av produkter til ditt hjem. Butikken huser også en hyggelig kafé og vi har selvfølgelig alltid gratis kundeparkering.

Länna butikk i Stockholm

 

 

Les mer om vår historie

Allerede i 1941 startet direktør Wilbur Gustafson opp en fabrikk i det sørlige Stockholm og produserte transportkasser av kryssfiner. Selskapet utviklet seg gjennom årene og i 1973 gjorde Wilburs sønner virksomheten om til en møbelbutikk. Siden våren 2020 har Länna vært en del av Nordiska Galleriet Group AB, som også inkluderer Nordiska Galleriet og Olsson & Gerthel.

 

Les mer

Meny