BLACK WEEK 2023

 

Utforsk våre gode rabatter på møbler, belysning og innredning under Black Week og Black Friday i november 2023.

 

 

 

BLACK WEEK PÅ LÄNNA

Black Week starter 20. november 2023, og i løpet av denne perioden tilbyr LÄNNA rabatter på et bredt utvalg av produkter fra kjente merkevarer. Du vil kunne finne et bredt utvalg av produkter til stue, kjøkken, belysning og mye mer til gunstige priser.

 

Dette er en fin anledning til å utforske produkter som kan være nyttige og verdsatte i hjemmet ditt, eller til å begynne å lete etter julegaver til dine kjære til nedsatte priser. Vår returrett gir deg også hele 100 dagers angrerett hvis du skulle ha behov for det.

 

Hos LÄNNA har vi også en prisgaranti som gjelder i 30 dager etter kjøpsdatoen. Hvis prisen på et produkt synker i løpet av denne perioden, refunderer vi mellomlegget til deg. Det betyr at du kan være sikker på at du kjøper produkter av høy kvalitet til riktig pris.

HVA ER BLACK FRIDAY?

24. november er Black Friday, en tradisjon som har sin opprinnelse i USA. Den finner sted dagen etter den amerikanske Thanksgiving-høytiden, som alltid er den fjerde torsdagen i november. I løpet av de siste årene har Black Friday-tradisjonen spredt seg fra USA til mange andre land, blant annet Sverige, og har utviklet seg til å bli mer enn bare én dag. Black Friday markerer også starten på julehandelen.

SPESIALTILBUD UNDER BLACK FRIDAY

Vi planlegger å gi rabatter på et bredt utvalg av produktene våre gjennom hele Black Week, i tillegg til at vi lanserer eksklusive Black Friday-tilbud til våre abonnenter. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å holde deg oppdatert når Black Week starter og for å motta alle kampanjene våre.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM BLACK WEEK

 

Når starter Black Week på LÄNNA?

Black Week starter mandag 20. november 2023. Black Friday faller da på fredag 24. november samme uke.

 

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dere hvis jeg har spørsmål?

Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmål om et produkt eller for å få hjelp med interiørdesign.

 

21 60 78 70

[email protected]

 

Man.–fre.: 08:00–13:00 Lør. Stengt Søn. Stengt

 

Mer informasjon om hvordan du kontakter oss finner du her.

 

Er det mulig å returnere produkter hvis jeg angrer på kjøpet?

Du har normalt 14 dagers angrerett på varer kjøpt i nettbutikken, i henhold til angrerettloven, men hos oss har du angrerett i hele 100 dager fra leveringstidspunktet. Det betyr at du har rett til å returnere en vare dersom du innen 100 dager etter at du har mottatt varen gir oss beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten.

 

Du finner mer informasjon om retur og returskjemaet vårt her.

 

Vil det være Black Week-tilbud i butikken?

Vi planlegger å ha tilbud både på nett og i butikk. Du finner butikken vår på:

 

Karenslyst Allé 7

0278 Oslo

Finn veien hit

 

Har dere en prisgaranti?

Å tilby design til riktig pris er en viktig del av vår filosofi, og derfor tilbyr vi full prismatch. Prosessen er enkel - hvis du finner den samme varen til en lavere pris hos en annen forhandler, matcher vi prisen. Prismatchingen omfatter alle forhandlere i Norden. Forutsetningen er at varen er ekte, ny, ikke en del av en midlertidig kampanje og at du kan fremlegge tilstrekkelig dokumentasjon. Vi må også kunne verifisere at varen har nøyaktig samme design, materiale, størrelse etc. Den må også være solgt gjennom en autorisert forhandler. Vær oppmerksom på at prisen inkluderer et tilsvarende fraktalternativ.

 

Les mer om hvordan prisgarantien vår fungerer her

 

Hvordan holder jeg meg oppdatert om LÄNNAs Black Week-tilbud?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Instagram.

 

Hva skjer hvis jeg kjøper et produkt i dag og det er omfattet av en kampanje under Black Week?

Med vår 30-dagers prisgaranti refunderer vi mellomlegget hvis du kjøper et produkt som er redusert i pris i løpet av denne perioden. Vær oppmerksom på at kampanjer ikke er kumulative og ikke kan brukes sammen med andre kampanjer eller rabattkoder.

Meny