BÆREKRAFT I LÄNNA

HOS LÄNNA FURNITURE FOKUSERER VI PÅ Å TILBY DESIGNKLASSIKERE SOM IKKE BARE ER TIDLØSE, MEN SOM OGSÅ ER DESIGNET FOR Å VARE LIVET UT OG FORHÅPENTLIGVIS GÅ I ARV TIL KOMMENDE GENERASJONER. I EN TID DER BRUK-OG-KAST-MENTALITETEN PREGER DESIGN- OG INTERIØRBRANSJEN, TAR VI ANSVAR FOR Å FREMME KVALITET OG BÆREKRAFT. TIL TROSS FOR DE STORE MILJØUTFORDRINGENE BRANSJEN STÅR OVERFOR, ARBEIDER VI I LÄNNA FURNITURE FOR Å MINIMERE BRANSJENS PÅVIRKNING. VI GJØR DET VI KAN FOR Å NÅ DETTE MÅLET.

VEILEDNING TIL BÆREKRAFTIG INTERIØRDESIGN

Som forhandler av interiørdesign og designmøbler er det vår ambisjon å veilede kundene våre til å gjøre informerte kjøp som bidrar til en bedre verden. Vi har utarbeidet en rekke bærekraftsmål inspirert av FNs globale mål for 2030, og nedenfor presenterer vi et utvalg produkter som oppfyller disse målene.

STRENGERE KRAV TIL MENNESKER OG MILJØ

Møbler og innredninger er ikke bare produkter i seg selv, de er også skapt i ulike sammenhenger. I mange av disse sammenhengene stilles det krav til leverandører, fabrikker og transportører om å ta ansvar for mennesker og miljø. Hos Länna Möbler velger vi å satse på europeiske produsenter som har nærhet til produksjonen, og vi garanterer at kundene våre alltid kan se hvilket land en vare er produsert i.

DESIGN AV UOVERTRUFFEN KVALITET

Vi stiller også høye krav til varemerkene vi velger å representere og selge til kundene våre. Vår kjerneverdi er å være en destinasjon for premium design - et sted der du kan møte, oppleve og oppdage moderne og klassisk design av høyeste kvalitet.
Derfor er det viktig for oss å tilby produkter med eksepsjonell og gjennomtenkt design. Et møbel eller interiørprodukt som er designet med omhu, kan overleve årene og med riktig håndtering få et forlenget liv, gå i arv til kommende generasjoner eller fortsette sin reise på bruktmarkedet.

RESSURSBRUK MED FOKUS PÅ MILJØ

Som et selskap med mange ansatte har vi også innført interne miljøpolicyer. Blant strategiene vi har implementert, er å velge tog fremfor fly, og å bruke mest mulig fornybar energi i bilene våre.
Smartere ressursbruk gjelder også for våre lokaler og lagre. Flere av lokalene våre er selvforsynte med energi. Vi jobber hardt for å optimalisere emballasjen vår slik at vi sender så lite luft som mulig i pakkene våre. I tillegg oppgir vi produksjonsland for hver enkelt vare, slik at kundene våre kan ta bevisste miljøvalg. Vi tror at vi ved å ta små skritt i riktig retning kan forbedre både forbruk og produksjon og redusere vår egen påvirkning.

Meny