NÅR TO SKANDINAVISKE DESIGNVERDENER MØTES

Med en felles kjærlighet for tidløs kvalitet og skandinavisk design, har Länna og A. Huseby fusjonert. Den norske interiørbutikken A. Huseby endrer fra 1. desember navn til Länna, og utvider sitt sortiment av kvalitetsmøbler. Samtidig får Länna en fysisk butikk på Skøyen i Oslo.

 

A. HUSEBY BLIR LÄNNA 

Det er en match made in heaven, når de to designselskapene slår seg sammen. Godt forankret i skandinaviske kvalitetsmøbler og med hver sin lange designarv, har de to handelsdestinasjonene lenge hatt et ekteskap, men en landegrense har skilt dem.

 

 

BEDRE SAMMEN

Det var i begynnelsen av sommeren 2022 at Länna, for å møte etterspørselen etter tidløst skandinavisk interiørdesign, åpnet sin nettbutikk til Norge. Mot slutten av sesongen ble norske A. Huseby kjøpt opp og 1. desember er fornyelsen av varemerket klart, og norske Länna kan åpne dørene for å ønske velkommen til nye som gamle kunder.

 

Innenfor dørene finner kundene det tidløse utrykket, den høye kompetansen og den gode servicen som A. Husebys kunder er vant med. Et løfte som, i kombinasjon med et bredt utvalg av høykvalitets produkter, har kjennetegnet butikken siden oppstarten. Med sammenslåingen vil også sortimentet øke og dermed blir Länna markedsledende som forhandler av skandinavisk design i Norge.

 

 

EN STERK DESIGNHISTORIE

Med over 130 år i bransjen regnes A. Huseby som en av Norges eldste møbelbutikker, og drev frem til 70-tallet også egen møbelproduksjon og tapetserverksted. A. Huseby var tidlig aktiv på det internasjonale designmarkedet, blant annet med deltagelse på verdensutstillingen i Paris i 1901. Selskapet ble grunnlagt av Andreas Huseby allerede i 1889. I 1910 flyttet de til Oslo sentrum. I dag ligger butikken på Karenslyst Allé på Skøyen, hvor motebutikker sameksisterer med arkitekter og interiør-showrooms.

 

På Karenslyst Allé 7 ønsker vi nå gamle og nye kunder velkommen til å ta del i det beste fra begge designverdener.

 

Når A. Huseby blir Länna, blir vi to ett.

Meny