FLEKSIBEL OPPBEVARING

DE GAMLE STANDARDGARDEROBENE OG TRADISJONELLE BOKHYLLENE ER ERSTATTET AV FLEKSIBLE LØSNINGER SOM LAR DEG SKAPE DEN PERFEKTE OPPBEVARINGEN FOR DINE UNIKE BEHOV. UTVALGET ER STORT OG VARIASJONSMULIGHETENE UENDELIGE.

Det er mange fordeler med et fleksibelt oppbevaringssystem. Hvert hjem er unikt, og behovene er derfor forskjellige. Med enkle midler kan du legge til eller fjerne seksjoner etter hvert som behovene endrer seg. Skap den perfekte oppbevaringen for deg - uansett hvilken stil du foretrekker. Nedenfor presenterer vi noen av de smarte oppbevaringsløsningene du finner i vårt sortiment.  

 

 

I 1949 skapte Nils og Kajsa Strinning et hyllesystem som er en perfekt kombinasjon av funksjonalitet og form. Nils, som var arkitekt, var rask til å skape nye innovasjoner og konsepter, mens Kajsa var mer omhyggelig, tålmodig og kunstnerisk. Sammen skapte de String - et funksjonelt og tidløst hyllesystem som kan modifiseres i det uendelige. Forhandlerne satte pris på at String-hyllen ble levert i flate, fleksible pakker. Kundene satte pris på at String var et prisgunstig og svenskprodusert kvalitetsprodukt.

 

Paret Strinnings klassiske String-hyller kan tilpasses etter behov og ønsker. Legg til eller fjern hyller, utvid med en seksjon eller to. Hyllene kan flyttes raskt, hyller i ulike dybder kan kombineres og kompletteres med skap, skuffer og ulike hjemmekontorløsninger. Det er bare din kreativitet som setter grenser for hva som er mulig. String utvikler og utvider sortimentet hvert år for å holde tritt med dagens stadig økende behov for fleksible oppbevaringsløsninger.

Ta en titt på hele det fleksible sortimentet fra String her. här.

Meny