Det gode liv

Länna Møbler på Skøyen inviterer til et eksklusivt vinsmakings arrangement torsdag 11.05 fra kl. 17.00. Det gode liv; nordiske designmøbler og vin fra Burgund.

 

Klikk her for å melde deg på.

Länna butiken i Oslo

 

 

Länna Møbler er en av Sveriges mest tradisjonsrike møbelhandlere og har en stor butikk utenfor Stockholm.  I 2022 kjøpte Länna en av Oslo’s mest kjente og kjære møbelbutikker; A.Huseby.  Dette ekteskapet gjør det mulig å nå tilby enda bedre priser på det beste innen Nordisk og Skandinavisk design. 

 

Vi har nå gleden av å invitere til et eksklusivt vinsmakings event hvor du får mulighet til å bli bedre kjent med vårt brede utvalg av Nordiske designmøbler og nyte godt av vår spesialrabatt. I perioden 01-14.05 tilbyr vi nemlig 20% på store deler av utvalget i butikken. Rabatten er kun gyldig i perioden 01-14.05 og kun i butikken. 

Lanna_Det-gode-liv_Kollage_01

 

 

"Hvorfor er hvite burgunderviner blant verdens mest ettertraktede hvitviner?"

 

Chardonnay fra Burgund er utvilsomt en av de mest ettertraktede vintypene i verden, og prisene har skutt i været. I løpet av kvelden vil du smake på viner som viser regionens karakter, de forskjellige stilene og de forskjellige klassifiseringsnivåene. Når du har smakt disse, vil du ha litt mer forståelse for denne "galskapen".

 

Smakingens viner:

  • Chablis Premier Cru Montmains
  • Meursault Vieilles Vignes
  • Saint Romain Vieilles Vignes
  • Puligny-Montrachet Vieilles Vignes
  • Bourgogne Chardonnay

 

Våre erfarne og kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg med å finne møblene og løsningene som passer ditt hjem og står klare til å veilede deg i butikken fra kl. 17.00 på torsdag 11.05.  Selve vinsmakingen begynner kl. 19.00.  Arrangementet finner sted i vår butikk i Karenslyst Allé 7 på Skøyen. Vi ønsker deg velkommen. 

 

Klikk her for å melde deg på.

Lanna_Det-gode-liv_Kollage_02
Det gode liv – logos

Meny